Naar boven

Micro-expressies

Door de populaire televisieserie Lie to me raakte het grote publiek bekend met het fenomeen micro-expressies. Een micro-expressie is een snelle oncontroleerbare expressie op het gezicht, die kort zichtbare en zeer waardevolle informatie geeft over hoe iemand zich echt voelt.

De skill van micro-expressies lezen was tot voor kort nog het privilege van organisaties als de FBI en de CIA. Tegenwoordig kunnen ook andere professionals leren gezichtsexpressies te signaleren en interpreteren, om deze kennis te gebruiken in het dagelijks werk. Is iemand écht overtuigd, is dit de juiste kandidaat voor een functie, heeft uw projectmedewerker er nog vertrouwen in, roept uw opmerking irritatie op, spreekt iemand de waarheid? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een wetenschappelijke methode aangeboden die u leert minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren. Een skill waar u de rest van uw leven wat aan heeft!

Programma

  • Nulmeting voor het zien van micro-expressies
  • Training micro-expressie
  • Zeven professionele thema’s
  • Eénmeting voor het zien van micro-expressies
  • Lezen van andere non-verbale informatie

 

Naar boven

 

De sleutel tot invloed

Het succes van elke professional is afhankelijk van twee factoren: de kwaliteit van uw kennis en ideeën en het effect dat u op mensen kunt hebben.

Er zijn veel invloedstactieken die mensen gebruiken om dat effect te creëren, maar welke tactiek biedt nu de meeste garanties voor succes? We vergelijken uw overtuigingen over invloedstactieken met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Aan de hand van veel videofragmenten laten we de tactieken en de effecten ervan zien. De meest voorkomende valkuilen worden (pijnlijk) duidelijk en alle aanwezigen krijgen een nieuwe frisse kijk op effectief beïnvloeden. Speciale aandacht is er voor het beïnvloedingsfenomeen framing.
Na deze lezing heeft u de sleutel gevonden, en zult u slimmer, creatiever, geïnspireerder en met meer succes beïnvloeden!

 

Naar boven

 

Verhoortechnieken


Voor veel beslissingen die u als professional neemt, is betrouwbare informatie de sleutel. Maar niet iedereen geeft u die zomaar. Hoe u achter de waarheid komt, staat centraal in deze lezing. Leer zowel van advocaten, FBI-agenten en pokeraars als van de laatste inzichten uit de wetenschap. Leer hoe en wanneer u vragen stelt, hoe hot-spotting in zijn werk gaat en hoe u de techniek van de omhelzing kunt gebruiken in uw eigen praktijk. U hebt na deze lezing meer inzicht in de psychologie van de leugen, u weet hoe u een baseline maakt en hoe u een psychopaat kunt traceren. Kortom: u weet wat u te doen staat!

 

Naar boven

 

Politieke intelligentie


Het succesvol beïnvloeden van besluitvorming vergt politieke intelligentie. Wie is er nu eigenlijk de baas? Hoe maakt u een effectieve speelveldanalyse? Welke beïnvloedingstactieken werken en welke niet? Hoe kunt u slim omgaan met (tegenstrijdige) belangen? Hoe kunt u uw ego en uw emoties professioneel gebruiken en wordt u er niet zelf het slachtoffer van? Op deze cruciale vragen krijgt u in deze lezing een antwoord. U leert van Obama, Mandela en vele andere meesters in het vak, met één doel: word meester van uw eigen politieke omgeving!

 

Naar boven

 

Naar boven