Training Micro-expressie

27/07/2015

Nieuw: Dé training in Nederland over onzichtbare verhoortechnieken met het herkennen en interpreteren van non-verbale communicatie en micro-expressies, door Job Boersma.

 


Voor:
Manager, auditors, beveiligers, inkopers, projectmanagers, advocaten, trainers, adviseurs, of voor iedereen waarbij communicatie een beslissende rol speelt om effectief te zijn.

Waarom?
U bent vaak bezig met wat andere mensen van u denken. Ze vertellen u lang niet altijd wat ze denken of voelen en soms vertellen ze u pertinente leugens. Dat terwijl het voor u uitermate belangrijk is om op grond van betrouwbare informatie beslissingen te nemen. Het verkrijgen van deze betrouwbare informatie is de key factor om als professional succesvol te zijn. Uit onderzoek blijkt dat 95 % van de mensen hier niet toe in staat is. Dat is jammer want de kennis uit diverse wetenschappelijke disciplines, de jarenlange ervaringen van bijvoorbeeld CIA professionals, maar ook pokerspelers, zijn ook voor u toegankelijk en niet te missen.

U leert:

  • Subtiele micro-expressies waar te nemen die u betrouwbare informatie geven over iemands motivatie, committent, angsten, verlangens, onzekerheden, superioriteitsgevoelens en frustraties.
  • Cruciale informatie over wat iemand daadwerkelijk voelt en denkt. Daarmee heeft u de sleutel in handen om mensen te begrijpen en te beïnvloeden, zonder dat ze dat uitspreken.
  • De belangrijkst liegsporen herkennen met een overzicht van de meest effectieve verhoortechnieken die u direct (onzichtbaar) kan toepassen op de werkplek.

Wanneer en waar?
Op vrijdag 9 december 2016 in Amsterdam.

Investering
Deze training kost €750,- (excl. btw). Dit bedrag is inclusief lunch en extra trainingsmateriaal als het boek ‘Ik weet dat u liegt’ en de online micro-expressie trainingstool van Dr. David Matsumoto.

Meer informatie:
Stuur een e-mail naar Hind Fetah via hind@jobboersma.com of bel naar 06-36558645.

 

Schrijf je nu in vóór 1 september 2016 en geniet van 20% vroegboekkorting